Over ons

GroenedakenLeidschendamVoorburg is het initiatief van Dirk Roosendaal die de afgelopen jaren in Leiden en Leidschendam-Voorburg vele bewoners, VVE’s, bedrijven en instellingen met hun subsidieaanvraag hebben geholpen. Wij zijn ook actief in Den Haag, Noordwijk en Noordwijkerhout.

Maarten Verhoeve zorgt voor coördinatie van activiteiten, de communicatiemiddelen en het opstellen en uitvoeren van subsidieaanvragen. De groendaken worden aangelegd door groendak-aannemer Dirk Roosendaal van Universal Greenfields uit Katwijk.


Dirk Roosendaal

Al bijna 25 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 242 727 17

www.universalgreenfields.nl

Maarten Verhoeve

Het vergroenen van Nederland is een mooi doel, waaraan ik sinds 2019 dagelijks met veel plezier bijdraag. Van het aanleggen van particuliere daktuinen tot het begeleiden van grootschalige groenprojecten, elke vierkante meter groen helpt.

Binnen ons bedrijf verzorg ik de planning, werkvoorbereiding, uitvoering en subsidies. Naast de nodige uurtjes achter de laptop ben ik dus vrijwel altijd buiten te vinden. Heerlijk! Het enthousiasme van ons team en klanten geeft me een enorme boost.portretDirk
PortretMaartenVerhoeve